LDK

Vdes në moshën 22 vjeçare vajza e ish-zyrtarit të LDK-së në Prizren

Lidhja Demokratike e Kosovës, Dega Prizren, ka njoftuar se ka vdekur vajza e Fadil Kryeziut, themeluesit te degës dhe ish zyrtarit të lartë të LDK-së në Prizren, njëherit drejtues i IRSHP-së.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, LDK’ja ka bërë me dije se ajo ishte studente në Gjermani dhe trupi i saj pritet të mbërrij sot për t’u varrosur në vendlindje.

“Me pikellim të thellë morëm lajmin se është ndarë nga jeta, në moshën 22 vjeçe, Alba Kryeziu, vajza e Fadil Kryeziut, themeluesit të degës dhe ish zyrtarit të lartë të LDK-së në Prizren, njeherit drejtues i IRSHP që këtyre ditëve është në ballë të luftës me pandeminë Covid-19. Alba ishte studente në Gjermani dhe trupi i saj pritet të mbërrij sot për tu varrosur në vendlindje”, thuhet në njoftim.