Destan Syla

Vdes në moshë të re punëtori i Universitetit të Mitrovicës

Sot, më 08.04.2021, ka vdekur në moshë të re, punëtori i sigurimit të Univeristetit të Mitrovicës “Isa Boletini”, Destan Syla.

Lajmin e ka bërë të ditur Parlamenti Studentor.

Njoftimi i plotë:

Sot, më 08.04.2021 morrëm lajmin e hidhur për vdekjen e punëtorit të UIBM, Destan Syla.

Këtë lajm e bën edhe më të hidhur mosha e tij e re. I ndjeri ishte i respektuar dhe i dashur me të gjithë.

Parlamenti Studentor shpreh ngushëllimet më të sinqerta gjithë familjarëve, kolegëve dhe dashamirëve të tij!

morrëm lajmin e hidhur për vdekjen e punëtorit të UIBM, Destan Syla.

Këtë lajm e bën edhe më të hidhur mosha e tij e re. I ndjeri ishte i respektuar dhe i dashur me të gjithë.

Parlamenti Studentor shpreh ngushëllimet më të sinqerta gjithë familjarëve, kolegëve dhe dashamirëve të tij!