Fikrije Ukelli

Vdes kuzhinierja e njohur, Ceka

Ka vdekur në moshën 80 vjeçare, kuzhinjera e njohur Fikrije Ukelli, e njohur si Ceka.

Ceka ishte autore e librave të 1000 receta”, dhe “Receta me gatime tradicionale”.

Ajo la pas vetës një vajzë dhe dy djem.