Qerim Sula

Vdes këngëtari i njohur shqiptar, Qerim Sula

Ka ndërruar jetë këngëtari i njohur shqiptar.

Në moshën 69 vjeçare ka vdekur këngëtari i njohur shqiptar, Qerim Sula.

Kjo si pasojë e një sëmundje të rëndë të cilës nuk mundi ti përballoj. Artisti dibran ishte këngëtar i këngëve epike në vend, ndërsa mbante edhe titullin “Mjeshtër i Madh”.

Zëri i tij dhe kontributi në muzikë do të mbahen mend ndër breza.