Vdes edhe njëri nga të lënduarit në aksidentin e mbrëmshëm në rrugën Prishtinë – Gjilan

Ka vdekur edhe përsoni i katërt nga aksidnenti i cili ndodhi dje në fshatin Mramor të Prishtinë.

Policia ka njoftuar se viktima e katërt ka vdekur mbrëmë në QKUK.

‘Si pasojë e aksidentit në vendin e ngjarjes ka vdekur  njëri vozitës dhe një pasagjere, ndërsa dy pasagjerët, një mashkull dhe një grua  kanë ndërruar vdekur në QKUK’’ thuhet në raportin e policisë.

Policia tutje ka njoftuar se si pasojë e aksidentit lëndime trupore kanë marrë gjashtë persona të tjerë të përfshirë në aksident, katër prej tyre shtetas truq, si dhe dy persona shqiptar.