deputeti

Vdes babai i deputetit Anton Quni

Baba i i deputetit të LDK’së, Anton Qunit, do të varroset sot në Fshaj të Gjakovës.
Lajmin për vdekjen e babait e ka dhënë të martën deputeti i LDK’së.

“Me zemër të pikëlluar njoftojmë të afërmit, miqtë, shokët dhe dashamirët se ka ndërruar jetë në moshen 75 vjeçare, mesuesi, bashkëshorti, babai, vëllau dhe gjyshi i jonë i dashur”, ka shkruar Quni në FB.

Njoftimi i plotë:

Një mësues i mirë është si një qiri: Ai konsumon vetveten për t`ua ndriçuar rrugën të tjerëve.”

Me zemër të pikëlluar njoftojmë të afërmit, miqtë, shokët dhe dashamirët se ka ndërruar jetë në moshen 75 vjeçare, mesuesi, bashkëshorti, babai, vëllau dhe gjyshi i jonë i dashur

AUGUSTIN ( LLESH ) QUNI

( 03.09.1943-17.12.2018 )

Varrimi i të ndjerit do te behet me dt.19.12.2018 (e merkure) në orën 13.00 në varrezat e fshatit Fshaj, Gjakovë

Familja pranon ngushëllimet nga 19.12.2018 deri me 21.12.2018, nga 08.00-14.00, në Adora 1, Xërxe, Gjakove.

Pushoftë në paqe!

Familja Quni