rast tragjik

Vdes adoleshentja pasi kishte përgatitur nachos pule

Ushqimi i shkaktoi hemorragji pas pengimit në mushkëri.

Vdes adoleshentja pasi aksidentalisht pasi grimcat e ushqimit penguan mushkëritë duke shkaktuar hemorragji, raporton “Metro”.

Abby Reese Beaumont 15 vjeçare, nga Pantymwyn, Mold, North Wales, pasi u pengua në mushkri nga grimcat e ushqimit të cilat krijuan hemorragji dhe shkaktuan vdekjen e saj.

Coroner John Gittins regjistroi një përfundim të vdekjes aksidentale, duke theksuar se vdekja e vajzës së re nuk ishte shkaktuar nga ngufatja. Prindërit e shkatërruar të adoleshencës “plot jetë” thanë që ata kishin qenë duke pritur për të zbuluar se çfarë ndodhi me “vajzën e tyre të bukur”.

Adoleshentja kishte përgatitur nachos të pulës për darkë rreth orës 19:00, para se të shkonte në dhomën e saj.

Ajo u zgjua që të merrte një gotë me ujë në kuzhinë ku edhe u gjind e shtrirë në dysheme me vështirësi frymëmarrje.