seanca e kuvendit

Vazhdon seanca e Kuvendit për Projektbuxhetin 2019

Edhe pas pauzës ka vazhduar seanca plenare e Kuvendit të Kosovës, në të cilën po diskutohet për Projektbuxhetin e vitit 2019.

Deputeti Naser Osmani, nga Grupi parlamentar i LDK-së ka thënë se numri prej 18 mijë personave të punësuar që po përmendet nga deputetët, mund të jetë për punësime të kosovarëve që janë punësuar në Gjermani, por jo në Kosovë.

Sa i përket investimeve kapitale, ai ka thënë se shumica e projekteve janë të bartura nga vitet e kaluara dhe se projektet e reja janë ndarë kryesisht në vendet prej nga vijnë liderët, ndërsa sipas tij, nuk ka projekte në komunat që udhëheqin nga LDK-ja.