Veton Surroi

Vazhdon gallata me fotografinë e Veton Surroit ku i tregoi ‘muskujt’

Gjatë ditës së sotme, publicisti dhe gazetari, Veton Surroi, publikoi një fotografi me anë të së cilës ia uroi ditëlindjen vetes, bëri buj të madhe në rrjete sociale.

Në atë fotografi, Surroi u shfaq në ujë më rrobe banjo, ku u mundua të tërhiqte barkun duke tërhequr frymëmarrjen, gjë që e vuri më shumë në pah gjoksin e tij.

E kjo u desh që brenda pak orëve, rrjeti ta kthej këtë gjë në humor.

Një fotografi e Kidës është marrë dhe është bashkuar me atë të Surroit, ndërsa mbishkrimi ishte: Jeta nuk është e drejtë. Kjo ka të bëjë me gjoksin e të dyve.

Ndryshe, sa i përket Kidës, është hasur që ka bërë ndërhyrje duke e rritur gjoksin.