Aksident

Vazhdojnë aksidentet, në këto momente në Prishtinë (FOTO)

Viti që sapo kemi lënë, mori shumë jetëra përmes aksidenteve në trafik. Hiq më mirë nuk fillojë as viti 2019, ku tërë kohë raportohen aksidente trafiku në të gjithë Kosovën.

Fatkeqësisht, shumica e aksidenteve po rezultojnë me fatalitet.

Në këto momente Ballkani.info raporton për një aksident të ndodhur në Prishtinë, më saktë te semaforët kryesor afër New Born-it.

Aksidenti në fjalë rezulton me lëndime të lehta trupore dhe me dëme matriale./Ballkani.info/