Vallëzimi që përfundoi me boksa nga një femër (VIDEO)

Në një video të publikuar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, një person ngacmon një femër teksa luan vallëzimin “Fortnite Challenge” i cili ka kohë që është bërë i famshëm.

Por duket se ky fakt vajzën e ka irrituar.

Pas disa sekondash ajo i bie boks, ndërsa i riu mbetet i habitur dhe pa reagim.

https://www.youtube.com/watch?v=rOTJAc1zaQE