Këngëtarja

Vallëzimi atraktiv i Linda Halimit

Duke qëndruar të mbyllur në shtëpitë e tyre, njerëzit përpiqen të gjejnë forma të ndryshme argëtimi.

Në këtë tentativë nuk bëjnë përjashtim as emrat e njohur të skenës dhe ekranit, të cilët i shfrytëzojnë rrjetet sociale për shpërndarjen e aktiviteteve të ndryshme.

Duke qenë se rrjeti social Tik Tok ofron një mundësi më të hapur argëtimi, shumë personazhe të njohura publikojnë video interesante nga përditshmëria e tyre.

Një të tillë e ka shpërndarë edhe Linda Halimi, e cila shfaqet duke vallëzuar në mënyrë atraktive, e veshur me rroba të shkurtra.

Këngëtarja e ka shpërndarë të njëjtën video edhe në Instagram, ku numëron afro gjysmë milion ndjekës.