çifti

Val Krasniqi ka urimin më të bukur për Adelinën me rastin e ditëlindjes

Këngëtarja Adelina Ismajli dje kishte ditëlindjen. 

Diva shqiptare, ka marr urime të shumta nga të githë për 40 vjetorin e saj të lindjes.

Edhe pse kishte dje ditëlindjen, bashkëshorti i saj Val Krasniqi e uroi sot.

Me një imazh në Instagram, i tha dy fjalë me urimin me të bukur. ‘Urime ditëlindja, dashuria ime e butë’, shkroi ai duke i bashkëangjitur një fotografi.

Ndryshe, Vali dhe Adelina janë prindër të një djali me emrin Uliks.