Arabi

Vajzat për të çmenden, ndërsa kjo është bashkëshortja e arabit më të bukur dhe më të këndshëm në botë

Ai mëkatar i bukur dhe i këndshëm. Aq i bukur sa që është përzënë nga Arabia Saudite për shkak të bukurisë, mirëpo shikoni çfarë bashkëshorte ka

Omar Borkan Al Gala – fotograf, model dhe poet, është i njohur në gjithë botën, transmeton Telegrafi.

Miliona fansa çdo ditë e ndjekin me vigjilencë çdo publikim të tij në rrjetet shoqërore, duke e dëshiruar për vete një pjesë të princit oriental.

Ky njeri joformalisht ka marrë titullin e “Arabit më të bukur dhe më të këndshëm në botë”.

Omar është bërë i popullarizuar kur në Arabinë Saudite ka arritur nga Iraku. Atëherë është ndjekur nga Arabia Saudite, sepse është konsideruar që është shumë i bukur dhe seksi.

Është konsideruar që bukuria e tij do t’i çmendë shumë femra tradicionale. Mirëpo, ky incident Omarin e ka bërë personin më të popullarizuar, andaj shumë firma e kanë angazhuar si manekin dhe promotor.

Kohëve të fundit adhuruesit konsiderojnë që bashkëshortja e tij është jo aq e bukur për të qenë e martuar me një mashkull si Omari.

loading…