12 Mijë bleta

Vajza që vallëzon me 12 mijë bleta në trup (VIDEO)

Sara Mapelli është valltare e bletëve, ajo vallëzon në ambient të hapur bashkë me bletët të cilat janë të ngjitura për trupin e saj.

Ajo vallëzon një pjesë bashkë me ato ndërsa në pjesën tjetër mediton.

“Kjo është terapi e cila i ndihmon klientët të lidhen me kafshët, të largojnë frikën e tyre dhe të kuptojnë magjinë e natyrës” tha ajo.

Bletët rrinë në trupin e saj diku rreth 2 orë, gjithashtu ajo tregon së po ndërton një ujë besimi edhe për bletët por edhe për njerëzit pasi ajo po largon frikën e tyre.

https://www.youtube.com/watch?v=8sg0g0XjWVI