fytyra

Vajza! Ky është trendi më i “çmendur” i momentit për fytyrën tuaj

Disa i kanë dhe nuk i duan, të tjera i duan por nuk i kanë! Por këto femra e kanë gjetur një zgjidhje tashmë.

E kemi fjalën për qukat, ato shenjat si nishane në fytyrë, por më të shpeshta dhe me ngjyrë më të hapur. E duke u nisur nga dëshira e madhe për quka në fytyrë, tashmë tatuazhi i tyre është kthyer në një trend, dhe shumë femra në botë po e aplikojnë.

Ka edhe nga ato femra që kanë frikë nga tatuazhet, por edhe kjo e ka një zgjidhje.

Është një procedurë kozmetike, ku me anë të disa pigmenteve delikate në fytyrën tuaj, por që duken si quka natyrale.