vajza

Vajza! Këto janë vendet më të mira për të gjetur të dashur

Vajzat duhet të kenë një plan se si të takojnë një mashkull.

Sipas intv.al këtu janë 4 vendet më të mira për t’u takuar me një mashkull interesant:

1. Ecni me qenin tuaj.
Shkoni në një park, ose vizitoni e zonës ku jetoni. Sigurohuni që të dukeni mirë para se të largoheni nga shtëpia. Aty mund të gjeni ndonjë mashkull tërheqës i cili ka nxjerrë qenin për shëtitje. Këtu është mundësia për të biseduar dhe për të folur si fillim për dashurinë që keni për kafshët tuaja.

2. Lexoni një libër në park
Mbajtja e një libri ia bën më të lehtë një djali të afrohet dhe t’iu pyesë se çfarë po lexoni. Sipas ekspertëve kjo mënyrë hyrjeje në komunikim me dikë gjithmonë ka funksionuar.

3. Shkoni pothuajse në çdo festë që iu ftojnë
Në shumicën e rasteve, femrat janë të lodhura për të shkuar në çdo festë ku i ftojnë. Nuk duhet t’i refuzoni, pasi rastësitë janë të bukura dhe mund të gjeni atje dikë vërtetë interesant.

4. Në restorante, ose lokale
Nëse jeni tip social, nuk ka asgjë të keqe të hyni në bisedë me dikë i cili ndodhet pranë jush në restorant, ose lokal. Mund të filloni të flisni për pijen, ose ushqimin që keni porositur të dy. Sipas intv.al duhet të jeni të hapur drejt njohjeve të reja edhe në këto vende.