Këngë Haziri

Vajza bukuroshe e Lutfi Hazirit me fjalë emocionuese për ditëlindjen e nënës

Këngë Haziri, e bija e kryetarit të Gjilanit dhe nënkryetarit të LDK-së, Lutfi Haziri, përmes një mesazhi urimi në Facebook i ka uruar ditëlindjen nënës së saj, Mika Bajramit-Hazirit.

Ky është postimi i saj:

Mam,
Në këtë botë, nuk kemi njohur qoftë edhe një njeri të vetëm të të afrohet për së largu për të gjitha vlerat që ti ke si femër, si bashkëshorte, si nënë, si vajzë, si bashkepunëtore,e mbi të gjitha si NJERI.
Urime ditëlindjen, të duam pa fund!
Faleminderit për çdo gjë që ke bërë dhe vazhdon të bësh për ne!