6 vjeçarja

Vajza 6 vjeçare e rritur në mërgim mallin për Kosovën e shpreh përmes poezisë

Vajza 6 vjeçare nga Hani i Elezit e cila jeton në Berlin të Gjermanisë mallin për Kosovën nuk e shuan.

Emira Rogaçi e cila është e rritur në mergim mallin dhe dashurin për atdheun e përcjell edhe përmes poezisë për festën e 28 Nëntorit.

Emira është rritur nga dy prindërit kosovar, ku nëna e saj sa ishte në Kosovë ushtronte profesionin e arsimtarës së Gjuhës dhe Letërsisë Shqipe në Han të Elezit./Ballkani.info/

Këto janë disa nga fotot nga momenti kur ka lindur: