Vaji

Vaji i portokallit, të mirat dhe vetitë e tij (Video)

Portokalli njihet për përmbajtjen e lartë të vitaminës C dhe A, ndërsa vaji i tij për përdorimet në kozmetikë dhe në mjekësinë alternative.

Ditën e sotme “Në shtëpinë tonë” njihemi me rëndësinë e tij, nëse duhet ta konsumojmë apo jo dhe sa shpesh.