Angelina- Brad

Ushtroi dhunë ndaj ish-bashkëshortes, FBI nuk pritet të rihapë hetimin ndaj Brad Pittit pas pretendimeve të Angelina Jolie

FBI nuk pritet të rihapë hetimet për Brad Pitt pas publikimit të disa imazheve ku shihen shenjat e dhunës që kishte marrë Angelina Jolie nga aktori gjashtë vite më parë, sipas një miku të aktorit.

“Statuti i kufizimeve ka kaluar shumë dhe ata kanë parë të gjithë informacionet. Nuk ka asgjë të re këtu. Në atë kohë ata i morën parasysh të gjitha akuzat e Angelinas dhe nuk ngritën asnjë akuzë”, tha burimi.

FBI e hetoi plotësisht incidentin, ka zero shanse që ata të rihapin çështjen. E gjithë kjo është një përpjekje e përbashkët për të njollosur Brad”.

Miku theksoi se, megjithëse Jolie tregoi të njëjtat detaje nga raporti i FBI-së në çështjen e saj të vazhdueshme kundër Pitt, një gjykatës ende i dha Pitt kujdestarinë 50/50 të fëmijëve të tyre.

Fituesja e ‘Oscar’, 47 vjeçe, pohoi në FBI në vitin 2016 se bashkëshorti i saj i atëhershëm Pitt, 58 vjeç, e la atë të mavijosur pasi e shtyu në bordin e një avioni privat, duke i lënë gjashtë fëmijët e tyre jashtëzakonisht të mërzitur.

Miku i tha Page Six se Jolie i referoi veprimet e supozuara të yllit në aeroplan te gjyqtari që mbikëqyrte çështjen e kujdestarisë së tyre.

Miku tha: “Pretendimet e Angelinas u ngritën në të paktën dy kontekste të ndryshme ligjore: incidenti në aeroplan dhe më pas përsëri gjatë një gjyqi. Në një rast, nuk kishte asnjë akuzë dhe në një tjetër, Brad iu dha paraburgimi 50/50”.

Dyshja e profilit të lartë kanë qenë në luftë për gjashtë fëmijët e tyre për gjashtë vitet e fundit, që kur Jolie paraqiti kërkesën për divorc në shtator 2016.

Edhe pse zyrtarisht janë divorcuar, aktorët janë ende të përfshirë në një mosmarrëveshje për kujdestarinë mbi fëmijët e tyre të mitur: Zahara, 17; Shiloh, 16; dhe binjakët Vivienne dhe Knox, 14.

Djemtë Maddox dhe Pax janë përkatësisht 21 dhe 18 vjeç.