Ushtria turke sulmon kurdët në Irak, 23 të vrarë

Ushtria turke njoftoi sot se ka nisur një sulm ajror në Irakun verior dhe se gjatë sulmit ka vrarë 23 ekstremistë të Partisë Punëtore të Kurdistanit.

“Objektiv i sulmeve ajrore ishin disa rajone të Irakut, duke përfshirë edhe bastionin e PPK-së”, njoftoi ushtria turke në Twitter.