Ushtarja amerikane bëhet hit në Instagram, pas fotografive seksi

Një ushtare amerikane e njohur si ‘Barbi i Luftës’ është bërë yll në Instagram, pasi publikoi fotografi seksi.

Rianna Conner ka shërbyer si ushtare e Marinës për rreth shtatë vjet dhe poston rregullisht fotografi të veta me dhe pa uniformë në Instagram.

Ushtarakja shpesh poston edhe mesazhe frymëzuese duke mbështetur ata që shërbejnë në ushtri.

Se si duket ajo, mund t’i shihni disa foto të saj më poshtë: