Azem Kurtaj

Ushtari i FSK’së me mesazh prekës për babain e tij dëshmor

Azem Kurtaj, ushtar i FSK-së, ka shkruar një letër të veçantë me rastin e krijimit të ushtrisë së Kosovës.

Ai ka përmendur amanetin e babaittë tij, dëshmorit të kombit, Danush Kurtaj nga Kaçaniku.

Postimi i plotë:

“BABË U KRY! DESHMORË FLINI TË QETË TASH – Urime Babë Ushtria e Kosovës! Këtë ditë që e deshe më së shumti,lirinë dhe jetën e dhe për këtë tokë sot u bë! Sakrifica jote dhe krenaria joteme bëjnë mua te jem krenar gjithmonë Për këtë uniform qe unë mbaj ne trup”, ka shkruar ai në “Facebook”.