FSK

Ushtarët e Kosovës edhe sot kujdesen për ortekët në Brezovicë (Video)

Ushtarët e Kosovës sot me mëngjes ia kanë nis punës për shpërthimin e ortekëve të mbetur në Brezovicë.

Për shkak të kushteve klimatike, dje nuk kanë mundur të punojmë.

Por, në një video të siguruar nga Ballkani.info, shihet se ata me mëngjes kanë shkuar në Brezovicë dhe po përgatiten për shpërthimin e ortekëve të mbetur.

Pas shpërthimit të të gjithë ortekëve pritet që të lëshohet për turistët edhe pista e skijimit në Brezovicë. /Ballkani.info/