Shëndeti

Ushqimet që iu mbrojnë nga sëmundjet e zemrës

Edhe pse numri i vdekjeve ka rënë vitet e fundit për shkak të vetëdijësimit të njerëzve mbi ushqimin e shëndetshëm, akoma duhet të bëhet në këtë drejtim.
Është e qartë që ushqimi dhe jetesa e shëndetshme mund të bëjnë ndryshim të madh.

Më poshtë po ju sjellim disa nga ushqimet që janë të mira për zemrën tuaj:
Salmoni
Miell tërshere
Boronicat
Çokollata e zezë
Frutet citrike
Sojë
Patatet
Domatet
Arrat
Vaj ulliri (ekstra i pastër)
Çaj i gjelbërt
Brokoli
Kafja
Avokado.