Uzbekistan

Ushqimet e çuditshme të rrugës në Uzbekistan (Video)

Të vizitosh Uzbekistanin, do të thotë të shijosh ushqime që si ke shijuar asnjëherë, madje dhe forma e përgatitjes  është aq e veçnatë saqë edhe nëse nuk je i uritur tëhiqesh të shikosh atë art të veçantë, transmeton ballkani.info

Pazari më i madh i qytetit, të cilin mund ta quajmë lirisht masiv ushqimet është në Tashkent, dëgjohen vazhdimisht dy nga frazat më të rëndësishme në Uzbekisht janë: Essalamu Aleykum -Përshëndetje dhe Rahmat – Faleminderit

Plov është  pilav, pjesa më e dashur, mos harroni se kur jeni në Uzbekistan./Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=A3xHJzNNM2A