Hashim Thaçi

Urimi i veçantë i Presidentit Thaçi për ushtrinë (VIDEO)

Presidenti Thaçi ka uruar transformimin e FSK-së në Ushtri përmes një postimi në rrjetin Social Facebook.

Bashkangjitur me urimin e tij, ka postuar edhe një video të rrugëtimit të Forcave të Sigurisë të Kosovës.

Postimi i plotë i Presidentit Thaçi:

Gjithmonë duke nderuar atdheun dhe në shërbim të të gjithë qytetarëve. Bijat dhe bijtë më të mirë të vendit, ushtarët e Republikës së Kosovës. HTH

Gjithmonë duke nderuar atdheun dhe në shërbim të të gjithë qytetarëve. Bijat dhe bijtë më të mirë të vendit, ushtarët e Republikës së Kosovës. HTH

Gjithmonë duke nderuar atdheun dhe në shërbim të të gjithë qytetarëve. Bijat dhe bijtë më të mirë të vendit, ushtarët e Republikës së Kosovës. HTH

Posted by Hashim Thaçi on Thursday, October 18, 2018