Këngëtarja

Urimi i veçantë i biznesmenit turk për Gentën, në ditëlindjen e saj

Këngëtarja Genta Ismajli është njëra nga femrat më energjike që ka pasur skena muzikore.

Ajo bëri për vete një publik të gjerë, duke sjellë hite të një pas njëshme.

Vlen të përmendet hiti “Kthehu”, këngë e cila ende dëgjohet me nostalgji nga fansat.

Edhe pse vitet po kalojnë, ajo ende gëzon dashurinë dhe respektin e njëjtë nga ndjekësit e saj.

Sot (12 prill), ajo feston ditëlindjen ku mbushi plotë 37 vite jetë.

Në kë ditë të veçantë, ajo pranoj urime të shumta ku merr vëmendje ai i dashurit të saj, Huseyin Usta.

Më poshtë keni urimin e plotë dedikuar të dashurës së tij.