Unaza e veçantë

Unaza e veçantë e Megan Fox, shkakton dhimbje nëse hiqet

Ditë më parë Megan Fox i ka dhënë fund beqarisë, duke kurorëzuar dashurinë me fejesë.

Përveç ambientit përrallor në të cilin u shfaqen ajo dhe i fejuari, Machine Gun Kelly, diçka që mori vëmendje ishte unaza e fejesës.

Unaza unike përfshin formën e një zemre.

“Dy gjysma të të njëjtit shpirt që formojnë atë që është dashuria jonë”, ishte shprehur këngëtari.

Ndërsa, krijuesi i unazës, Stephen Webster, tha se në unazë janë të lidhur gurët e çmuar të cilët janë gjemba.

“Pra, nëse ajo përpiqet ta heqë, dhemb,” tha MGK, duke shtuar: “Dashuria ka dhimbje!”

“Koncepti është që unaza mund të shkëputet për të bërë dy unaza. Kur është bashkë, mbahet në vend nga një magnet. Pra, e shihni se si bashkohet? Dhe pastaj formon një zemër”, tha ai.

Unaza e Megan Fox është dizenjuar që të shkaktojë