‘Udhëtar kohor’ arrin në vitin 2030, pretendon se takon veten 40 vjet më vonë

Ky njeri në foton e mëposhte, ka një rrëfim të çuditshëm, ai pretendon që është udhëtar në kohë, duke thënë se ai tani është në vitin 2030 dhe se e ka takuar veten në vitin 2070, transmeton ballkani.info

por, nëse e shikoni edhe një herë fotografinë aty nuk është vetëm një person, në fotografi duken dy persona, sipas atij që rrëfehet personi i dytë është gjithashtu vetë ai, Noah Novak, pra sipas tij ai është në dy persona. I njëjti njeri në dy trupa, dhe se itervista që vendosën të japin bashkë është për ta provuar legjitimitetin e tyre.

‘2030 Noeja’ tha se, do të ishte shumë mirë qe ta kuptonte atë dikush, mirëpo kjo ishte shumë e vështirë dhe thuajse e pamundur, ngaqë për ta kuptuar këtë informacion kaq delikat duhej që të ishte i pranishëm që nga fillimi aty.

Si person i cili udhëton në kohë, padyshim që parashikimet pretedon se i ka të mundshme, ai parashikon për gjendje politike, ekonomike gjithashtu edhe për zbulimet teknologjike.

Sipas tij, Donald Trump ska kurrfarë dyshimi se do të të rizgjidhet në vitin 2020.

Gjithashtu edhe një informacion i rëndësishëm, sipas tij jeta në Mars do të jetë një realitet së shpejti./Ballkani.info/

 

https://www.youtube.com/watch?v=0ov_5g4DBaM