deputetja e VV-së

U zu duke fjetur në seancë, kështu ironizon Adriana Matoshi

Gjatë seancës së sotme plenare, deputetja e VV-së Adriana Matoshi u kot në gjumë.

Deputetja u fotografua duke fjetur gjatë kohës kur po diskutohej për shkarkimin e bordit të RTK-së.

Por, përmes një postimi, Matoshi tregon arsyen përse fjeti dhe këtë duke ironizuar me opozitën.

“Kur opozita fole e ti e nin zemren tu u ngushtu e kryte tu t’dhimt!”, shkruan ajo.