U bë babë në pleqëri, Ibrahim Tatlises ‘tranohet’ pas vajzës së tij të vogël

Ibrahim Tatlises numëron 66 vite dhe plot 6 fëmijë me gra të ndryshme.

Këngëtari turk me famë botërore, pavarësisht se zotëron miliona, ai në shtëpi është ‘i varfër’.

Ibo pas sulmit ka ndërprerë veprimtarinë e tij muzikore për një kohë të gjatë dhe së fundi erdhi me një këngë edhe pse i paralizuar.

Elif është vajza e tij e vogël që i erdhi në jetë në pleqëri me gruan e fundit që pati të martuar, Aysegul Yildiz.

Ibo duket se ka një dashuri ndryshe për fëmijën më të vogël të tij, e këtë e tregojnë edhe fotografitë e tij me Elifin.