Alba

“Ty të bën m’u ndje mirë Blerando”- ja çfarë i tha Santiana, Albës

Buci dhe Santiana sot kanë folur për një trekëndësh të ri që është bërë brenda shtëpisë së Big Brother VIP Kosova 2.

Santiana i tregoi Buci se i kishte qëndruar afër Albës pasi e sheh si të atillë për shkak se ajo kishte qarë pas veprimeve të Azemit, kur e kishte parë Albën duke qëndruar me Blerandon.

“I thash mos qaj Alba nuk ke nevojë sepse ti po qëndron dhe bisedon me Blerandon se të bënë me u ndje mirë”.

“Mos e mendo pjesën me Azemin e mos qaj”, ka thënë Santiana.