Altuna Sejdiu

Tuna tregon për herë të parë tatuazhin që ka në të pasme

Kohëve të fundit emri i saj ka qenë më i përfoluri gjithandej.

E tani ajo është rikthyer fuqishëm në treg, ku për dy muaj realizoi dy projekte, si dhe shumë shpejt do të filloj turin e saj nëpër Evropë.

Por, këtë herë këngëtarja na ka zbuluar edhe një tatuazh që ka, e që është pikërisht në të pasme, e këtë e ka zbuluar vet ajo përmes një postimi të bërë në rrjete sociale.