Detaji

Tuna sërish shtatzënë? E zbulon një detaj pa dashje…

Është ndër këngëtaret më të komentuara edhe gjatë vitit 2018, e cila pas një pauze bukur të gjatë, kohë kjo gjatë të cilës ishte e përkushtuar vetëm në jetën private, ishte në fokusin e medieve dhe ndjekësve të shumtë.

Së fundmi, ishte pjesëmarrëse në shumë intervista, e kësaj here i shpëtoi edhe një detaj interesant.

Duke folur për shtatzëninë e parë për të cilën u shpreh se çdo detaj u bë mediatik, tha që do të ketë më shumë kujdes në shtatzëninë e dytë.

Se a e ka planifikuar apo kur do të ndodhë, nuk ka dhënë detaje shtesë.