Altuna Sejdiu

Tuna së shpejti nis një turne në Europë

Tuna pas një viti pauzë është rikthyer fuqishëm në muzikë, kështu duke publikuar dy këngën brenda një kohe të shkurtër, Chonga dhe Maria.

Së fundmi është bërë e ditur se këngëtarja do të nis një turne në Europë në fund të muajit të vitit 2018 dhe do të vazhdoj edhe në vitin 2019.

Duket se këngëtarja rikthimin e saj po e merr me mjaft seriozitet.