“Tripi Kimi” projekti më i ri nga Shaolin Gang

Kanë lansuar këngën e re.

Shaolin Gang apo siç njiheshin dikur DJ Blunt dhe Real1 kanë hedhur projektin që e kanë titulluar “Tripi Kimi”, një tjetër titull interesant nga ana tyre, shkruan Ballkani.info.

Kënga është shkruar nga vet ata kurse për muzikën edhe kësaj here është kujdesur Florent Boshnjaku.

“Tripi Kimi” është finalizuar me një klip pothuajse eksplicit, siç Shaolin Gang i bën gjithmonë./Ballkani.info/

https://www.youtube.com/watch?v=UzXqye2_Rco&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3dU3kpzpE95lLD8lVH5UgImzv7ZL7EKlXTO8uIulX5nMIpZIdieOBIirI