Tri këshilla për të rritur më shpejt një mjekër të trashë

Hani ushqim të shëndetshëm

Rritja e mjekrës nuk është e lehtë, dhe padyshim që nuk dëshironi të keni mjekrën si një i pastrehë.

Prandaj, një pjatë e mbushur me vitamine dhe minerale do t’i siguroj mjekrës të gjitha vlerat ushqyese për të cilat ajo ka nevojë që të rritet.

Shkenca thotë se gjatësia e mjekrës varet nga nivelet e testëronit.

Prandaj, kur ushtroni dhe hani ushqim të mirë, ju prodhoni një sasi të mirë të testëronit, i cili ndihmon në rritjen e mjekrës.

Hani më shumë mish

Është dëshmuar edhe shkencërisht që meshkujt që hanë mishra e rrisin mjekrën më shpejt se vegjetarianët.

Falë proteinës së kafshëve, mjekra rritet në formë të duhur.

Pastrojeni mjekrën me ujë të nxehtë

Njëjti sikur femrat që kujdesen për fytyrën dhe trupin e tyre, edhe ju duhet ta bënë këtë gjë.

Mirëpo, jo vetëm fytyrën, por edhe mjekrën.

Prandaj, posa të shkoni në shtëpi pastrojeni mjekrën me ujë të nxehtë dhe shampon.