Trevjeçarja befason me zërin e saj

Si shumë vajza të tjera, Claire i do shumë princeshat në Disney. Asaj gjithashtu i pëlqen të këndojë.

Dhe një ditë, kur babai i Claire zbuloi se ajo gjithashtu mund të përfomonte, e vendosi atë në studion e incizimit dhe vendosi një kamerë para saj.

Rezultati ishte një version qesharak dhe i ëmbël nga kënga “Part of Your World” nga Little Mermaid.

Impresionuese është jo vetëm se ajo i diti të gjitha fjalët, mirëpo edhe shqiptimi i disa prej fjalëve në këngë.

Ajo kishte përmbledhur gjithçka në përfeksion.

https://www.youtube.com/watch?v=rFLwldVsI7A