Çanta

Trendi i vitit: Çantat do të vishen me pallton e tyre

Janë gjithmonë aty, pavarësisht gjithçkaje.

Çantat nuk ankohen kurrë për këtë dhe nuk bëjnë ndonjë ditë pushim, kështu që dita kur do të shpërblehen për kontributin e tyre të madh mbërriti.

Në dimrin e 2019-s, është parë e arsyeshme që çantat të kenë një mburojë kundër motit, me aksesorë të çmuar.

Me pak fjalë, shumë shpejt çantat do të vishen me pallton e tyre, duke u kthyer kështu në një aksesor më në trend këtë dimër.