Tre të arrestuar për përfshirje në rrahje në Mamushë

Në rrugën ‘Xhumuriet’ në Mamushë janë arrestuar tre të dyshuar pasi të njëjtit pa një momarrëveshje ishin përfshirë në rrahje. 

Si pasojë e rrahjes ata kanë pësuar lëndime të lehta.

Të dyshuarit pas intervistimit me vendim të prokurorit janë dërguar në mbajtje.

Në raportin e Policisë ky rast është konstatuar si lëndim i lehtë trupor dhe pjesëmarrje në rrahje.

Rasti ka ndodhur dje rreth orës 11.