Prezantimi

Tre produket të reja Apple do të prezantojë të martën

Në 10 shtator, Apple do të prezantojë produkte të reja. Përveç iPhone 11, mund të jetë gjithashtu për iPads dhe Apple Watch.

Kur Apple organizon një ngjarje risi në Shtator, tradicionalisht është gjithçka në lidhje me modelet e reja të iPhone. Këtë vit, sipas raportimeve të mediave, një gjeneratë e re e pajisjeve do të paraqitet në 10 shtator, transmeton ballkani.info.

Sistemi i përmirësuar i kamerave gjithashtu do të bëjë të mundur funksione të reja, shkroi shërbimi financiar Bloomberg. Kështu që të tre kamerat – gjatësia e mesme fokale, thjerrëzat teloto dhe këndi ultra-i gjerë – duhet të jenë në gjendje të nxiten njëkohësisht për të kombinuar foto më të mira.

Ai gjithashtu duhet të përmirësojë cilësinë e fotografive të marra në dritë të ulët.

Cilësia e videove iPhone duhet të përmirësohet më tej dhe të shkojë më afër kamerave profesionale, tha ai. Pasardhësi i modelit më të lirë iPhone XR tani do të marrë një lente të dytë.

Pro në vend të XS
Modelet e reja thuhet se marrin emrin iPhone 11, pasardhësi i modeleve më të mira të sotme XS dhe XS Max do të merrte shtimin e “Pro”, të cilin Apple e përdori gjithashtu në kompjuterët e tij Mac dhe iPads . Nga jashtë, pajisjet e reja duhet të ruajnë kryesisht modelin e iPhone aktual .

Brenda, do të ketë gjeneratën e ardhshme më të fuqishme të përpunuesve të Apple, shkroi Bloomberg. Sensori i FaceID duhet të përmirësohet për të lejuar që pajisja të zhbllokohet nga kënde të mëtejshme – për shembull, kur iPhone është në tryezë. /Ballkani.info/

loading…