Tortë fantastike me katër përbërës (Recetë)

500 gram Krem djathi (Philadelphia,abc etj)

250 gram biskota të bluara

400 gram nutella

100 gram margarinë

Hapat

1-Mbi avull shkrijmë një luge nutella dhe margarine,te cilën pastaj e përziejmë me biskotat e bluara.

2-Masën e leme ne frigorifer.

3-Pastaj përziejmë nutellen me krem djathin me mixer derisa te homogjenizohen mirë.

4-Edhe ketë mase e leme ne frigorifer për 10 minuta.

5-Pastaj ne kallëpin për torte me madhësi 22 e rrafshojmë mire shtresën me biskotat e bluara.

6-Përsipër qesim shtresën me kremin me nutella dhe krem djathin dhe rrafshojmë mire.

7-Përsipër shtojmë arra te bluara sipas dëshirës dhe leme te ftohet mire ne frigorifer.