Avokati

Tomë Gashi nuk shkon të dëshmojë në Hagë, kjo është arsyeja

Tomë Gashi nuk ka mundur të dëshmojë sot në seancën gjyqësore ndaj ish-krerëve të OVL-së së UÇK-së Nasim Haradinaj dhe Hysni Gucati në Gjykatën Speciale në Hagë.

Avokatit Gashi iu pamundësua që të jetë i pranishëm në seancën e sotme pas infektimit me COVID-19. Një gjë e tillë u konfirmua nga avokati i Nasim Haradinajt, Toby Cadman.

“Kemi edhe dëshmitarin e dytë, Tomë Gashi. Ai ka dalë pozitiv me COVID-19 dhe për dy javë nuk mund të udhëtojë për shkak të rregulloreve”.