Prishtinë

Tollovi te kafet e vogla, policia shpërndan të rinjtë nëpër kafiteri VIDEO

Aty pjesëtarëve të policisë, edhe sonte iu dashur të ndërhynë pasi të rinjtë dhe pronarët e lokaleve nuk respektonin vendimin e qeverisë për parandalimin e pandemisë, me të cilin lokalet duhet të mbyllen në orën 22:30.

Ndërkohë, kishte edhe të atillë që tentonin ta pengojnë punën e kamermanait të KosovaPress-it.