shpeton maca

Tifozët Shpëtojnë Macen Që Ra Nga Stadiumi, Të Gjithë Festojnë Si Të Çmendur

Momenti u filmua dhe bëri xhiron e rrjetit, teksa mori plot 4 milionë shikime në pak orë.

Një mace mori vëmendjen e të gjithëve, teksa u va r nga një lartësi e konsiderueshme në ballkonin e stadiumit.

Pasi qëndroi disa sekonda duke u va rur, macja ra poshtë në tribunën ku qëndronin një grumbull i madh tifozësh, teksa u shpëtua për mrekulli nga këta të fundit.

Kjo video u shpërnda me shpejtësi në rrjet, si një moment tepër pikant, që nuk haset shpesh në stadiume. Madje ajo u pasqyrua edhe nga media prestigjioze, amerikane dhe jo vetëm.