Deputeti i LDK-së

“Ti po ma çon gishtin mu a” – tensione ndërmjet Muratit, Bogujevcit e Arben Gashit

Deputeti i LDK-së, Arben Gashi ishte kundër që të diskutohen temat e Bordit të ARKEP dhe AKP-së në seancë. Ai tha se opozita nuk ka pasur njohuri se do të diskutoheshin këto dy tema.

Gashi ka shkuar për një konsultë te kryesuesja e seancës, Saranda Bogujevci.

Aty ka biseduar edhe me ministrin Hekuran Murati, ku shihet duke i thënë “Ti po ma çon gishtin mu a”.

Më pas Bogujevci i thotë të shkojë në vend.

“Zotni, ulu në vend. Dil ulu në vend thash, edhe nuk kam…(nuk kuptohet) u kry. S’po më intereson hiç”.