Theu rekord duke u mbuluar me një milion bletë

Para pak vitesh ishte vendosur një rekord botëror për njeriun që ka vendosur më shumë bletë mbi shpinë. Një burrë nga Kina ka vendosur në trupin e tij një milion bletë duke u bërë njeriu i vetëm që ka mbajtur kaq shumë bletë.
Gao Bingguo, një bletar 54-vjeçar nga provinca Shandong ka 35 vite që është marrë me rritjen e bletëve dhe vendosi që t’i përdorte ato për të vendosur një rekord botëror.

Ai fillimisht e lagu trupin me sherbet dhe më pas vendosi aty bletët mbretëresha dhe ato tërhoqën të gjitha bletët e tjera. Në përfundim pesha e tyre arriti në 33 kilogram.

Ai mori disa pickime në trup dhe mori ndihmën mjekësore dhe në fund u pa se kishte vendosur një rekord të ri.