Paris

Thaçi në darkë me Macron, Trump, Merkel dhe liderë tjerë botërorë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, në këto çaste ka hyrë në ndërtesën ku presidenti francez, Emmanuel Macron, ka ftuar liderët nga mbarë bota, të cilët në Paris kanë ardhur për të shënuar njëqindvjetorin e përfundimit të luftës së parë botërore.

Në këtë darkë janë të ftuar edhe liderë të shteteve më të fuqishme të botës.

Nuk dihet nëse Thaçi do të jetë në një tavolinë me presidentin e SHBA-së, Donald Trump, kancelaren gjermane, Angela Merkel, presidentin rus, Vladimir Putin dhe shumë të ftuar tjera nga mbarë bota.

Nesër pritet që në Paris të shënohen disa manifestime për nder të kësaj dite.